Pop-Up Diners
in de
Werkspoor
kathedraal

In de mooiste hal van Utrecht organiseren we vanaf 24 juli intieme diners in samenwerking met festivalcateraars en bijzondere restaurants. Niet zomaar een diner, maar één op een adembenemende plek voor de (culinaire) avonturier.
Elke vrijdag en zaterdag vanaf 24 juli tot en met 30 augustus valt er midden in de Werkspoorkathedraal iets anders te proeven. Van Japans-Nederlandse fusion tot aan met vuur bereid.

 

Het eerste weekend trapt The Colour Kitchen met VrijAf het gastro pop-up diner af. De kaartverkoop (reservering) voor dit eerste weekend is gestart. Tickets & meer info hieronder!

24 & 25 juli

The Colour KITCHEN – VRIJAF

VrijAf is een avondje vakantie in eigen land, dit keer in de prachtige Werkspoorkathedraal.  Een bijzonder diner op een bijzondere plek, een plek die inspireert, tot dromen aanzet, een plek waar je je heel even in het buitenland waant.

Start van het diner is rond 18:00.
We verwennen je met heerlijk eten geïnspireerd op de reizen die we dit jaar niet zullen maken. Daarbij staan duurzame, verse en lokale producten centraal.

Culinair gezien mag je van VrijAf een avond- en buik- vullend programma  verwachten. Lekkere drankjes horen daar natuurlijk ook bij. Pils en speciaalbieren, fijne wijnen en cocktails, mooie thee en langzame koffie, ze zijn allemaal aanwezig en jij bepaalt zelf waar je zin in hebt.

Meer informatie op www.vrijaf.com

 

31 juli & 1 aug

Japans Nederlands Diner

Ernst de Witte (chefkok Kantien) en Andre Malotaux koken samen een jongensdroom. Andre heeft een Japanse moeder en Ernst is zeer gecharmeerd van de Japanse keuken. Maar ook de Nederlandse keuken wordt ondergewaardeerd. In deze avond worden 6 gangen geserveerd met op elk bord Japans Nederlandse invloeden.

 

Ernst is een getalenteerd kok met een passie voor groenten en gebruikt tradionele bereidingswijzen met moderne technieken samen. Andre is de food programmeur van festivals zoals Best Kept Secret en heeft deze zomer opeens tijd om in de keuken te staan. Laat je verrassen.

 

Naast het dinner word je tussen de gangen door vermaakt met live programma. Het diner is inclusief een welkomsdrankje en kost 50 euro per persoon. Tickets koop je onderaan de pagina.

 

14 & 15 augustus

Patatje Met

Kaassoufflé, frikandel, kroket of een patatje mét?
Helaas, dat kan je bij ons niet krijgen, daarvoor moet je naar een ‘echte’ snackbar.
Maar voor ‘laidback fine dining’ of een bijzondere variant op het patatje mét ben je bij ons geheel aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan ravioli met langoustine en curry of ons gerecht met verschillende bereidingen van pompoen.
Wij zijn Roxanne, Sjoerd, Camilo en Sem; vier vrienden met een passie voor koken, drank en gastvrijheid. Wij besloten onze krachten, creativiteit en specialiteiten te bundelen en hebben van de verschillende disciplines in de horeca wel kaas gegeten. We organiseren sindsdien regelmatig uitgebreide diners met bijzondere gerechten en drankjes op de meest uiteenlopende plekken.

Wat je van ‘Patatje Met’ kunt verwachten? Een complete avond, vol fijne gerechten, veel smaak, verse producten en soms een beetje een gekke twist, terwijl wij achter de schermen de lol erin houden. De avond kost €55,- pp inclusief welkomscocktail, brood, een amuse en karaffen water.

Je kan op de dag zelf kiezen voor een wijn arrangement met bijpassende wijnen bij elk gerecht, uitgekozen door onze sommelier Freek. Kijk voor meer informatie op onze Instagram.

‘Allergieën? Mail dan naar patatjemetutrecht@gmail.com’ of noteer het bij de vragen wanneer je de bestelling plaatst.

 

21 & 22 augustus

VUURPROEVEN

De mannen en vrouwen van Vuurproeven nodigen je uit om aan te schuiven en een avond te genieten van een “BBQ inspired” menu. Hout, vuur en smaak is waar het in onze keuken om draait.

Kom vanaf 18:00 lekker een bakkie doen bij ons! Je krijgt een ijskoude “Bourbon-Cider Sour” en onze signatuur BBQ-bite. Kom even in de keuken gluren en zie hoe wij met vuur spelen. Vanaf 19:00 gaan we zitten aan grote lange tafels en eten we 5 gangen, allemaal met vuur en rook in de bereiding! Slager “Bas Broers” zal tijdens het diner Hollands Dry Aged Rund uitbenen. Kijk mee hoe de vakman behendig is met het mes. Met een goed gevulde kruiwagen rijden wij rond en kan je bijpassende speciaalbieren en wijnen per fles bestellen. Gedurende de avond ben je verzekerd van live HipHop beats en entertainment.

Voor al onze vleesgerechten is ook een vegetarisch alternatief beschikbaar

Menuprijs €55 (inclusief ontvangstcocktail, bites, tafelwater, brood, 5 gangen, entertainment)
Losse drankverkoop per fles tijdens het ontvangst, diner en de naborrel.

 

TICKETS

Niks missen?
check voor programma, menu & weekend updates onze instagram!

Adres WerkspoorKade: Tractieweg 43, Utrecht
Contact: info@werkspoorkade.nl 


Mogelijk gemaakt door: